Kaljano rūkymas gali būti svaiginanti patirtis, kuri priverčia atsipalaiduoti, tačiau jei jums atsibodo įprastas kaljano rūkymo būdas, turite žinoti, kad jį galite kiek paįvairinti. Įprastą kaljano dubenėlį galite pakeisti kokiu nors vaisiumi. Tai dar vadinama vaisių dubenėliu. Galbūt jums kyla klausimas, kaip jį pagaminti, tada skaitykite toliau ir sužinokite.
Kaljano veikimas yra toks pritaikomas, kad lengvai leidžia tobulinti kūrybines technikas, kad pagerintumėte tabako skonį. Viena iš žinomiausių idėjų, kurias galite įgyvendinti patys, yra pasigaminti natūralų vaisių dubenį. Apvalios formos vaisius, tokius kaip obuolys, apelsinas, arbūzas, kokosas, citrina, laimas, melionas, mangas, ananasas, kivis ar net moliūgas, galima lengvai paversti natūralaus tabako dubenėliu. Tokiu būdu kaljano rūkymo pojūčiui galite suteikti netikėtą vaisių skonio pliūpsnį. Apskritai geriau teikti pirmenybę vaisiams su kieta odele, nes juos lengviau formuoti, be to, jie geriau priglunda ir netirpsta rūkymo seanso metu.
Nesijaudinkite dėl vaisiaus naudojimo kaljano rūkymui, nes tai yra visiškai ekologiškas procesas, kuris visiškai nekenksmingas jūsų sveikatai. Vaisių naudojimas dubeniui gali žymiai pagerinti rūkymo trukmę, nepakenkiant jūsų sveikatai, todėl daugelis žmonių vaisius naudoja kaip alternatyvą. Jei norite, kad kaljano garų skonis būtų stipresnis, pabandykite padidinti dubens drėgmę su trupučiu apelsinų sulčių ar bet kokių kitų jums patinkančių sulčių.