Kaip Paruošti Kaljaną Su Vaisiais?

Kaljano rūkymas gali būti svaiginanti patirtis, kuri priverčia atsipalaiduoti, tačiau jei jums atsibodo įprastas kaljano rūkymo būdas, turite žinoti, kad jį galite kiek paįvairinti. Įprastą kaljano dubenėlį galite pakeisti kokiu nors vaisiumi. Tai dar vadinama vaisių dubenėliu. Galbūt jums kyla klausimas, kaip jį pagaminti, tada skaitykite toliau ir sužinokite.

Kaip pagaminti vaisių dubenėlį?

Kaip pagaminti vaisių dubenėlį?

Kaljano veikimas yra toks pritaikomas, kad lengvai leidžia tobulinti kūrybines technikas, kad pagerintumėte tabako skonį. Viena iš žinomiausių idėjų, kurias galite įgyvendinti patys, yra pasigaminti natūralų vaisių dubenį. Apvalios formos vaisius, tokius kaip obuolys, apelsinas, arbūzas, kokosas, citrina, laimas, melionas, mangas, ananasas, kivis ar net moliūgas, galima lengvai paversti natūralaus tabako dubenėliu. Tokiu būdu kaljano rūkymo pojūčiui galite suteikti netikėtą vaisių skonio pliūpsnį. Apskritai geriau teikti pirmenybę vaisiams su kieta odele, nes juos lengviau formuoti, be to, jie geriau priglunda ir netirpsta rūkymo seanso metu.

Vaisių dubenėlio gaminimo eiga

Vaisių dubenėlio gaminimo eiga:

  • Supjaustykite norimą vaisių į formą, kuri tarnautų kaip kaljano dubenėlis, pvz., galite nupjauti apelsino ar obuolio viršų ir jis puikiai tiks kaip dubenėlis.
  • Naudodami vaisiaus šerdies pašalinimo įrankį, atsargiai nuimkite šerdį nuo vaisiaus dugno.
  • Išskobkite pasirinkto vaisiaus minkštimą taip, kad į vidų galėtumėte įdėti tabako.
  • Suformuokite nedidelį dubenį su ne mažesnėmis kaip 1 cm storio „sienelėmis“.
  • Naudodami sugeriantį popierių, išdžiovinkite vidinę vaisiaus dalį, kad susigertų nuo sienelių likusios sultys, o jei norite vaisiškesnio tabako skonio, galite praleisti šį veiksmą.
  • Padarykite vaisiaus apačioje skylutę, kuri leistų uždėti vaisių ant kaljano stiebo.
  • Kad išvengtumėte dūmų, sulygiuokite skylę, kurią padarėte apačioje, su mažu kvadratiniu aliuminio folijos gabalėliu, pakankamai dideliu, kad uždengtų jos dydį.
  • Užpildykite išskobto vaisiaus vidų pasirinkto skonio tabaku.
  • Stenkitės kuo tvirčiau „pritvirtinti“ vaisių prie stiebo ir sukurti patikimą sandariklį: jei jis per laisvas ir netinkamai priglunda, apvyniokite popierinio rankšluosčio sluoksnį aplink stiebą.
  • Tada ant vaisiaus viršaus uždėkite karščio kamerą arba foliją (jei naudojate foliją, padarykite skylutes).
  • Ant karščio kameros arba folijos uždėkite uždegtus angliukus ir palaukite bent 5 minutes, tada galite pradėti rūkyti.
Vaisių naudojimo kaljanui nauda

Vaisių naudojimo kaljanui nauda:

Nesijaudinkite dėl vaisiaus naudojimo kaljano rūkymui, nes tai yra visiškai ekologiškas procesas, kuris visiškai nekenksmingas jūsų sveikatai. Vaisių naudojimas dubeniui gali žymiai pagerinti rūkymo trukmę, nepakenkiant jūsų sveikatai, todėl daugelis žmonių vaisius naudoja kaip alternatyvą. Jei norite, kad kaljano garų skonis būtų stipresnis, pabandykite padidinti dubens drėgmę su trupučiu apelsinų sulčių ar bet kokių kitų jums patinkančių sulčių.


Pasidalink su draugais!